Red Lights ścieżka dźwiękowa

Oto lista utworów ze ścieżki dźwiękowej do filmu Red Lights, nadchodzącego thrillera, w którym występują Robert De Niro, Sigourney Weaver i Cillian Murphy:

Oryginalna ścieżka dźwiękowa z filmu Red Lights
Muzykę skomponował Victor Reyes.

1. Main Titles
2. Hocus Pocus
3. Too Much Light
4. You Know Palladino From Before?
5. Lost Lonely Woman
6. Hello?
7. He Made Me Doubt
8. What’s Going On? / Whatever It Takes
9. Stand Up!
10. I Wasn’t With Her
11. Come On, Come On…
12. I Just Need To Know
13. 2:00 AM
14. Open Your Eyes
15. Concentrate, Ben!
16. Umbrellas
17. What Is It You’ve Come To See?
18. It’s A Code
19. … And Then You Wake Up
20. Dear Margaret
21. End Credits
Red Lights piosenka - Red Lights muzyka - Red Lights ścieżka dźwiękowa

Ścieżka dźwiękowa z filmu Red Lights zadebiutuje 2 marca 2012 roku.