Postrach Nocy ścieżka dźwiękowa

Wytwórnia płytowa Varese Sarabande ujawniła listę utworów z filmu Postrach Nocy, nadchodzącego horroru w reżyserii Craiga Gillespie, gdzie główne role grają Anton Yelchin, Colin Farrell, Christopher Mintz-Please, David Tennant oraz Toni Collette:

Oryginalna ścieżka dźwiękowa z filmu Postrach Nocy
Muzyka w wykonaniu Ramina Djawadi

1. Welcome To Fright Night
2. There’s A Lot Of Bad People Out There
3. Jerry’s Date
4. A Terrible Vampire Name
5. We Could Rock This Evil Thing Together
6. Is That A Stake?
7. 400 Years of Survival
8. How To Kill A Vampire
9. Just Hit Me
10. No House, No Invitation
11. That’s A Mighty Big Cross
12. Let’s Kill Something
13. Go Get the Authorities
14. I Can Hear You Breathe
15. I’m All Out Of Beer
16. A Garlicky Omelet
17. Enough With The Vampires
18. Gotta Light
19. Don’t Do Anything I Wouldn’t Do
20. Fright Night
Postrach Nocy piosenka - Postrach Nocy muzyka - Postrach Nocy scieżka dźwiękowa

Scieżka dźwiękowa z filmu Postrach Nocy wejdzie do sprzedaży 16 sierpnia 2011 roku.